marți, 2 iulie 2013

Atelier de vara, duminica 7 iulie 2013


Tema atelierului: Summer Basket
Cand: duminica, 7 iulie 2013, orele: 11:30-13-13:30
Unde: in Lente&cafea, strada General Praporgescu, nr.31
Designer florist: Stefan Ditu
Cost atelier: 120 RON (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final)
Detalii atelier:
Flowers Garden va propune duminica aceasta sa exploram cu totii lumea magica a florilor, si sa sarbatorim impreuna implinirea a 4 ani de la aparitia brandului Flowers Garden.
La acest atelier se va pune accentul pe floarea-soarelui. O legenda din mitologia greaca spune ca nimfa apelor, frumoasa Clyte s-a indragostit de zeul soarelui Apollo, si obisnuia sa isi priveasca zile intregi iubitul din ceruri. Apollo nu a remarcat-o niciodata, iar ceilalti zei au transformat-o intr-o floare aurie, inalta, floarea soarelui. Chiar si cu aceasta infatisare nimfa nu a incetat nici o clipa sa urmareasca cu privirea soarele, fiind mereu indreptata catre locul din cer unde se afla acesta. Floarea soarelui arata spectaculos, prin inflorescenta de un galben intens si stralucitor, aducand armonie si unicitate aranjamentelor ce o contin.
Campurile cu floarea soarelui reprezinta o sursa de inspiratie pentru artisti, pictori, fotografi, creand o atmosfera calda, de poveste in ochii nostri.
In cosul nostru de vara vom folosi alaturi de floarea soarelui si minigerbera, frumoasele alstoemerii, minigerbera, trandafirasi dar si alte fl;ori de sezon pentru un mix de culoare si armonie….
FLOWERS GARDEN a initiat seria atelierelor de design floral in luna iunie 2010. Abordand teme diverse, flori si materiale diferite, am reusit sa aducem mai aproape de participantii nostril conceptul de aranjament/buchet lucrat si personalizat dupa gusturile dumneavoastra, totul sub indrumarea designerului florist, Stefan Ditu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu